Beveilig uw smartphone en tablet tegen virussen!


Helaas komen er tegenwoordig steeds meer virussen op de tablet en smartphone terecht. Dit kan voorkomen als u gebruikt maakt van Android, maar ook Applegebruikers lopen risico. Gelukkig heeft Norton een passende oplossing gemaakt met Norton Mobile Security. Norton Mobile Security beveiligt uw apparaat niet alleen tegen virussen maar bied ook de mogelijkheid om gesprekken en sms berichten te blokkeren. Op deze manier kunt u weer met een gerust hart gebruik maken van uw mobiele apparaat. Een virus kan namelijk grote gevolgen hebben. Deze kunt u allemaal omzeilen, door te kiezen voor een goed antivirussysteem voor uw mobiele apparaat!

De mobiele versie van Norton beschermt uw telefoon en tablet niet alleen tegen virussen, maar biedt ook de mogelijkheid om uw smartphone of tablet te lokaliseren wanneer deze kwijt is of gestolen. Deze optie is zelfs zo uitgebreid dat u op afstand een foto met de ingebouwde camera van uw telefoon kunt maken. Mocht u telefoon gestolen worden dan heeft u dus zelfs een foto van deze dief! Om er voor te zorgen dat er echt niks meer gebeurd met uw gestolen apparaat kunnen de gegeven op afstand vergrendeld worden. Dit kan belangrijke gegevens beschermen. Zo weet u zeker dat u nooit voor een verrassing komt te staan. Alles wat u op uw telefoon wilt doen, kan voortaan veilig. Dat geeft een fijn en rustig gevoel.

Om er zeker van te zijn dat uw gegevens niet verloren gaat maakt de mobiele versie van Norton ook back-ups van uw belangrijke bestanden! Hierdoor heeft u altijd al uw bestanden en foto’s bij de hand. Dierbare herinneringen en belangrijke data gaan zo nooit verloren. Dat is natuurlijk erg belangrijk.
Dit alles maakt de mobiele versie van Norton een geweldige aankoop voor u! Gebruik maken van de smartphone was nog nooit zo veilig.