Virusscanner kopen

Een virusscanner kopen is belangrijk. Zo weet u zeker dat uw computer of mobiel zonder virussen is. Problemen kunnen hierdoor niet of nauwelijks ontstaan. Dit scheelt heel veel stress, moeite en vervelende situaties. Hieronder hebben wij voor u een aantal virusscanners onder elkaar gezet.McAfee

McAfee is één van de bekendste virusscanners van dit moment. McAfee beveiligd de computer niet alleen tegen virussen, maar ook tegen hackers en spyware. McAfee heeft een Siteadvisor die onveilige websites blokkeert. Regelmatig worden er automatische updates uitgevoerd. Dit gebeurd eigenlijk iedere dag. Evenals de systeemscan die om de paar dagen wordt uitgevoerd. De Siteadvisor is gratis te downloaden bij McAfee. Deze geeft aan of websites veilig/onveilig zijn.

Wilt u McAfee uitproberen? Maar wilt u niet meteen betalen voor de software? Download dan hier de gratis versie. Wilt u de officiële versie kopen? Klik dan hieronder.
Bekijk op bol.com

Norton

Veel virussen komen binnen via het internet. E-mailbijlagen, gedownloade muziek en foto’s. Norton zoekt de gehele computer af opzoek naar virussen. Om de zoveel tijd voert Norton een scan uit over de hele computer. Een voordeel van Norton is dat de aankoop eenmalig is en je vervolgens gewoon updates kunt draaien. Elke dag wordt het programma geupdate met de laatste virussen. Norton is geen gratis virusscanner. U betaalt ervoor, evenals bij McAfee ook mogelijk is. Hiermee weet u wel zeker dan er met man en macht gewerkt wordt om uw computer schoon te houden.
Bekijk op bol.com

Panda Security antivirus

Panda Security zorgt ervoor dat u beschermd wordt op het internet. Zo wordt ongepaste webinhoud geblokkeerd. Dit is een handige feature voor als u kinderen heeft die gebruik maken van het internet. Daarnaast worden uw persoonsgegevens en andere gegevens (bijvoorbeeld van internetbankieren) goed beveiligd. Zo hebben cybercriminelen geen enkele kans. Gebruik maken van het internet kun u hiermee zorgeloos. Veilig internetten is immers belangrijk.
Bekijk op bol.com

Bestsellers

Eset Online Scanner

Advertentie