Gratis virusscanners

Gratis virusscanners zijn niet lastig te vinden, zo makkelijk zelfs dat u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Hier vindt u een duidelijk overzicht van een aantal gratis virusscanners.AVG Anti-Virus FREE 2017
Op dit moment is de AVG Anti-Virus Free 2017 één van de meest uitgebreide gratis virusscanners. Deze virusscanner verwijdert virussen, spyware, adware en rootkits. Daarnaast scant het ook je emails. Alle bijlagen worden gecontroleerd. Automatisch worden ook alle webpagina’s gescand. Dit gebeurd met de toolbar die AVG installeert. De kans op phishingaanvallen wordt hierdoor sterk verkleint. AVG laat in de zoekresultaten van uw zoekmachine zien of de website veilig is of niet. Het verschil met de betaalde versie is de uitbreiding. Hierin is er een beter spamfilter. Extra rootkitbescherming, firewall en betere gamingmodus.
Download AVG Free hier

Ontvang 20 procent korting - Tijdelijke aanbieding! AVG Internet Security: Onze beste antivirusbescherming voor u en uw privacy

ThreatFire Free
Dit is niet per definitie een virusscanner, maar het levert een zeer goede extra beveiliging. Dit programma gaat opzoek naar verdachte bestanden. Malware, trojans en andere vormen van wormen worden opgespoord. Ook virussen en spyware zullen voortaan buiten de deur blijven met het gebruik van deze applicatie. De gehele harde schijf is in circa één minuut gecontroleerd.

Avast! Free Antivirus
Een geweldig anti-viruspakket dat van alles is voorzien. De lay-out is even wennen aan het begin, maar het werkt erg gebruiksvriendelijk. U kunt met deze virusscanner uw pc scannen. Hiermee kun je onder andere verwijderde programma’s/dvd’s wissen. Een zeer complete virusscanner voor een gratis virusscanner. De verschillen met de betaalde versie zijn niet heel groot. Bij de betaalde versie worden scripts van webpagina’s geblokkeerd. Krijg je iets eerder de updates van de nieuwste virusdefinities en een betere helpdesk.
Download Avast! Free hier

Bestsellers

Eset Online Scanner

Advertentie